Underhill heeft zich weer een weg terug in de sport gebaand, vertrouwend op de paarden uit de stallen van de Rein-familie. Aan boord van Nikka vd Bisschop (Emerald van't Ruytershof), Dieu Merci van T&L (Toulon), My Clementine (Obos Quality 004) en Dynastie de Beaufour (Diamant de Semilly) heeft de Canadese zich weer in de kijker gespeeld nadat ze in de jaren '90 succesvol was op zowel de Olympische Spelen als de Wereldruiterspelen. Ze kwam eind 2021 bij de Torrey Pines Stables, maar stapt nu over naar de Coolmore Showjumping Stable. 

Begin dit jaar maakte Underhill al bekend dat er een einde kwam aan haar samenwerking met de Rein-familie, waaronder Nikka vd Bisschop en Dieu Merci van T&L. “Na meer dan twee jaar samenwerking hebben we wederzijds besloten om de samenwerking te beëindigen,” zei de Canadese toen. “Het was echt een eer om de Canadese vlag te vertegenwoordigen met de getalenteerde paarden van de familie Rein.”

Haar meest betrouwbare ros was Nikka vd Bisschop, met wie ze deelnam aan het wereldkampioenschap van 2022 in Herning als lid van het Canadese team, maar ook deel uitmaakte van het zilveren medaille team op de Pan American Games van 2023 in Santiago, Chili.

"Mijn hoogtepunt was zeker de dubbel foutloze ronde met T&L's Dieu Merci in de Nations Cup van CSIO5* La Baule en daarna het winnen van de Rolex Grand Prix op zondag! Ik heb ook prachtige ervaringen met Nikka."

Cian O'Connor kijkt uit naar de komst van Underhill. “Ik ben verheugd dat Beth Underhill zich bij ons in Ierland heeft gevoegd”, schreef hij op zijn Instagram. "Beth zal de Coolmore Showjumping Stable in Co. Tipperary leiden als hoofdcoach, paarden ontwikkelen en werken met de ruiters die daar gestationeerd zijn. Ik vind het geweldig om iemand met Beth's ervaring en professionaliteit deel te laten uitmaken van ons bredere team."