Van de Pol won het eerste klassement met Inoi (E Star) onder het zadel. Het paar bleef net geen seconde voor op Ignacio Maurin en Paul Schockemöhle's gefokte, Mesquidam PS (Messenger). België's Bart Clarys vervolledigde de top drie van het klassement. De Belg sprong met de 12-jarige Toulon-zoon, Touchant Van T&L Z onder de chrono van Flo Norris en Gin Chin van het Lindenhof (Chin Chin). Op plaats zes plaatste Piet Raijmakers Jr zich met Van Schijndel's Olaya Z (Ogano Sitte).

Het tweede klassement kwam op naam van Yuri Mansur met onder het zadel de achtjarige, Clariquada T (Clarimo). Het paar bleef nipt voor op Bert Jan van de Pol en Harvey (Cantos). In dit klassement sprong Cindy Perdaen voor eigen publiek foutloos naar de zesde plaats. De Nederlandse amazone plaatste zich met Gumbo Mumbo (H&M Cabrio van de Heffinck) onder het zadel.

Dave Maarse is sterkhouder bij jonge paarden

In de rubriek voor zeven-en achtjarigen sprong Dave Maarse als beste Nederlander naar de vierde plek. Ali Al Khorafi won de proef met de dochter van Iém Special de Muze, Karaat (fokker: E.J. Spikker).

Maarse volgde net buiten de top drie met de KWPN-merrie, Kaiserin (Zapatero). In het zadel van La Reine (Astrello) plaatste Maarse zich ook op plaats vijf.

Alle resultaten