Belinda de Graaf reed met haar KWPN merrie Narusa H (v. Baltic VDL) naar een zevende plaats en wist zo als enige Nederlandse dubbel foutloos te blijven. Jack Ansems kreeg één springfout in de tweede fase en eindigde zo op elf met zijn KWPN ruin Napoleon (vInsider). Liesje Vrolijk kon haar net niet plaatsen met Deejay Vive Z (v. Dominator 2000 Z). 

Sergi Segura Montané sprong op eigen bodem naar de winst met Al Cassino SS (v. Alicante) in 33.23 seconden en was vier honderdsten sneller dan Maik Balgenort met Chacboy Blue BW (v. Chacoon Blue) die tweede eindigde. De derde plaats was voor de Portugees Pedro Miguel Gonçalves Silva met Unleashed From Second Life Z. 

Zie hier de resultaten

Zevenjarigen

Jack Ansems nam geen genoegen met zijn zilveren medaille van gisteren en greep vandaag de overwinning in de rubriek voor zevenjarige paarden. Op de rug van Queen van het Voortveld (v. Andiamo) was de Nederlander bijna twee seconden sneller dan Stephi de Boer met de KWPN'er Loverboy B (v. Elvis ter Putte), de Duitse amazone die gisteren won. Liesje Vrolijk besloot de top vijf met Liesje Vive (v. Vigo d'Arsouilles). Ansems volgde op de voet en werd nog eens zesde op Lemiro (v. Emir R) gevolgd door Remco Been en Lotti T (v. Comme Il Faut) op zeven. 


Volledige uitslag