De volledige top zes bleef in eigen land met Moerings op kop. In een tabel tegen de klok gingen de combinaties over 1.40m heen. De tijd van Moerings was 53.56 en bleef onverbeterd. Weite Oldenziel was met Ofichem's Finn (v. Zirocco Blue) goed voor de tweede plaats en finisthe in 55.06 terwijl Hilde Veenstra hen op de voet volgde en de klok op 55.21 stopte met Gideon Dls (v. Corland), goed voor het brons.

Net buiten het podium volgde Pim Mulder op vier nadat hij slechts 2 honderdsten te kort had met Ibylle (v. Q. Breitling LS). Vincent Geerink kwam op vijf met Gelster (v. Carthino Z) en Anne Van Vulpen mocht het Nederlandse feestje afsluiten op zes met Fajoecha (v. Indoctro).

Verder viel Wesley De Boer nog in de prijzen met zijn tiende plaats op Icarinda (v. Etoulon). Suus Kuyten was goed voor elf met Alfa Jordan (v. Air Jordan). 

Volledige uitslag

Alicia Bocken mocht de laatste ereronde op donderdag in Exloo leiden in het zadel van Di Caprio 47 (v. Dinken). Het duo liet in de CSI1* over 1.30m alle concurrentie achter hen. Hylke De Jong volgde op enkele honderdsten op twee met Headline (v. VDL Zirocco Blue). Plaats drie was voor Sander Naber en Lareusa S (v. Toulon). Lars Schröder vulde de vierde plaats in op Champion-U (v. Casall) en bleef voor op Hilde Veenstra met Charly Blue 8 (v. Cantolar). 

Volledige uitslag