van der Maat had Catch Twenty Two Vo Z (v. Catoki) onder het zadel om het brons in ontvangst te mogen nemen. 

De winst ging internationaal met de Deen Christian Jansen die bovenaan de rangschikking pronkte met Chinett Ask (v. Ci Ci Senjor Ask). Belgische Guido Hornesch had opnieuw Nailah (v. Kannan) van stal gehaald en werd tweede.

Net buiten het podium was er een vierde plaats voor Emma Bocken met Incaro LS (v. Carusso LS La Silla). De Nederlandse stond tot kort voor het einde nog op drie maar werd nog door van der Maat naar onderen verwezen. 

Joost Merkens kon zich eveneens plaatsen en nam de achtste plaats voor zijn rekening met Indence HJ (v. Falaise de Muze).

Bekijk hier de volledige uitslag

Eerder kwam er een Nederlandse overwinning op naam van Marie Schalken. Zij won de CSI1* rubriek over 1.10m Giulietta G (v. Ips Gigolo van de Padenborre). Marlou Knobben werd achtste met Discover (v. Dokkum du Rialfo). 

Bekijk de uitslag hier

In de CSI1* over 1.20m wist Knobben een vierde plaats te pakken met Djazz (v. Vleut). Lindsey Lebens nam de plaats boven haar in met Electric Dance af Z (v. Elvis ter Putte) maar moest plaats laten voor Madée Schuttenbeld die met Piccolo R (v. Centauer Z) het zilver nam. 

Bekijk de uitslag hier