In de Gold Tour 1.45m (FEI LR) GP werd de proef gewonnen door Jenny Rankin met Flower (v. Bon Ami) in een tijd van 70.80 seconden. Thibault Philippaerts werd in deze proef tweede samen met Aqaba de Leau (v. Arko III) in een tijd van 72.06 seconden. De derde plaats was voor Bart Lips en Davinci Z (v. Dutch Capitol Z) in een tijd van 73.68 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren voor Gerald Northdurft (Ride Smart Never Walk Alone) en Erica Swartz (Madonna). 

Klik hier voor de resultaten

Jens Van Grunsven rijdt naar een plek in de top tien!

Deze ochtend werd de Silver Tour 1.40m proef gereden. De overwinning was deze keer voor Davide Kainich samen met Arian (v. Cornet Obolensky) in een tijd van 63.58 seconden. Gabriele Bresciani werd tweede samen met Ethanol Vert Z (v. E T Cryozootech Z CL) in een tijd van 65.84 seconden. Hasan Senturk werd derde samen met Carlchen 94 (v. Cascadello) in een tijd van 67.44 seconden. 

Jens Nijs was hier de sterkste Belg. Hij werd vierde samen met Calvino II de Nyze Z (v. Calvaro Z).  Kevin Staut (Blackonda) vervolledigde de top vijf. 

Jens Van Grunsven (Idextro) werd knap zesde. Kevin Jochems (Cornetboy) eindigde de top tien. 

Klik hier voor de resultaten

Bart Lips doet het goed in de Silver Tour!

In de Silver Tour werd de 1.40m proef gewonnen door Trevor Breen en Dancing Wolf O.L. De Nederlandse combinatie Bart Lips en Callano Z werden vierde. In een andere 1.40m proef was Jens Van Grunsven de sterkste Nederlander. Hij werd hier negende samen met Judeska. 

In diezelfde Silver Tour werd ook de 1.35m proef georganiseerd. Deze proef werd gewonnen door Marta Bottanelli en Vesthigo Z. Jody van Gerwen en Quatta Nh Z waren deze keer de sterkste Nederlandse combinatie. Constance Bertherat en La Coco 4 vervolledigden de top 3. 

Thalessa de Jong sterkste landgenote in de Bronze Tour! 

Vandaag werd in Arezzo de Bronze Tour gereden. In de 1.25m proef was Thalessa de Jong de sterkste landgenote. Samen met haar paard Captain Cooper reed ze naar de zesde plaats. 

Alle uitslagen