Het team van de Berlin Eagles met Christian Kukuk en Limonchello NT (Lord Caletto) en Ludger Beerbaum en Casello (Cassal) eindigden hier op de tweede plaats. Kukuk sprong vandaag 8 strafpunten wat hen van de eretitel weerhield want met 129.35 seconden waren ze sneller dan de Giants. 

De ST Tropez Pirates van Pieter Devos en Dani G Waldman werden knap derde. Pieter rekende vandaag op Jade v Bisschop ( Ogano Sitte) die hij met 4 strafpunten rondstuurde. Dani Waldman bleef met Lizziemary ditmaal foutloos. 

Het team van de London Knights die gisteren nog aan de leiding stonden krijgen hier vandaag 8 strafpunten tegen en verhuizen naar de vierde plaats. Ben Maher stelde vandaag de broers Philippaerts op voor het team maar beiden kregen 4 strafpunten aangerekend. Olivier Philippaerts kwam in actie met H&M Legend of Love en Nicola zagen we met Katanga vh Dingeshof. 

De Praque Lions met onder andere Gerco Schroder en Davino Q en Niels Bruynseels met Delux van T & L eindigen vandaag op de zesde plaats. 

INDIVIDUEEL

Beerbaum en zijn Casello grepen vandaag met 63.32 seconden de overwinning in het individuele klassement. Het is dan Margie Goldstein-Engle die met Dicas (Diarado) op de tweede plaats eindigde in 63.53 seconden. Dani G Waldman en Lizziemary eindigden met 64.71 seconden op de derde plaats. 

Een vierde plaats is er voor Maikel van der Vleuten met Beauville Z (Bustique) en Titouan Schumacher eindigde met Atome Z op de vijfde plaats. 

Harrie Smolders noteerde met zijn Don HP Z N.O.P. de zevende plaats, terwijl Frank Schuttert met Queensland E een achtste plaats op naam schreef. Bart Bles werd individueel tiende en Niels Bruynseels volgt met Delux van T & L: dan op de elfde plaats. 

Resultaten


F: Stefano Grasso / LGCT