Barbara Schreuder-Wolf had de door Gestüt Lewitz gefokte Chaquiggy PS onder het zadel zitten en bracht de zoon van Chacoon Blue naar de vierde plaats. Michael Korompis en Paddington du Ventel Z (Plot Blue) werkten eveneens foutloos af en werden elfde.

In deze Youngster Tour was Thibault Vermeulen met de dochter van Fantomas de Muze (Fokker: François Verhulst) de snelste om het 1.20m hoge parcours foutloos af te werken. Daarnaast had hij nog een tweede troef bij zich en stuurde de Cicero Z-nakomeling Coldplay Sk Stables Z van fokkers Kelly Devroe en Stijn Herman naar plaats zeven.

De Duitser Marco Litterscheidt was in het zadel van Vincenza Jps (Holyfee) goed voor de tweede plaats en bleef voor op de BWP merrie Silinde Aeg. De door Stal Aegten gefokte merrie van Windows vh Costersveld kwam uit onder de Finse Jenny Heinekamp. 

Resultaten

Liv Linssen en Lyn schitteren bij 7- en 8-jarigen

Bart Jay Junior Vandecasteele had wat later de beste 7-jarige onder het zadel en werd tweede in combinatie met Lowtaxe du Seigneur (Hortaxe du Seigneur). De 8-jarige Zalando 15 (Zinedine) zegevierde onder de Duitse amazone Christina Gierlich. De KWPN ruin Mark Hdh werd met Tereza Vesela gedeeld derde.

Liv Linssen stuurde de 8-jarige KWPN merrie Lyn, een dochter van Contendro II uit eigen stallen, naar zeven. Niels Kersten volgde op tien in het zadel van de Kannan dochter Jill-P. 

Resultaten