De Duitser Maximilian Ertz zette met Quno K de sneltste nulrit neer en vermeed zo Nederlandse winst. Met een tijd van 58,52 seconden was het duo slechts zevend honderdsten van een seconde sneller dan Auke Feenstra en Jolineke, die tweede eindigden. Albert Zoer zorgde er met Jayla voor dat ook het laatste schavotje van het podium oranje kleurde. 

Carsten-Otto Nagel en Look At Me R eindigden vierde, Rossen Raitchev en Cyriac 2 vijfde. 

Ook bij de jonge paarden presteerden onze landgenoten sterk. Anouk de Ruijter pakte bij de 5- en 6-jarigen zilver en moest daarbij Michael Jung en Double Luck voor zich dulden. De Fransman Edmondo Carbone was met Destina goed voor de derde plaats. 

Noelle van der Velde (Le Chic O) en Lindsey Lebens (Q-Elvis Presley HH) lieten ook van zich horen. Ze werden respectievelijk vierde en zesde.

Daarnaast was Albert Zoer opnieuw te zien op het podium van de GP1* kwalificatie. Dit keer kon onze landgenoot daarvoor rekenen op Kaijo. Portugal mocht het goud in ontvangst nemen dankzij Ricardo Valadas Coelho en Lambada Mnm. De Zweedse Frida Levin vervolledigde met Jiska van de Kloosterbos het podium. 

Kessy van Berlo en Fostara namen de vijfde plaats voor hun rekening.

Tenslotte pakte Elisabeth Jukema met Haresco zilver in de 1* 1.10m proef. Lotte van der Kaaij en Halina werden zesde, Fleur Winkelmolen en Karma zevende. 

Klik hier voor alle resultaten.