Vos en Chacandro Fly PS kregen 27 punten. Twee punten minder kreeg Tadhg Kearney met de Impressive VDL-nakomeling Nelson. Ook de derde plaats was voor Anouk Vos. Ditmaal kreeg ze 24 punten met Cornet's Shutterfly PS.

De rubriek voor 5-jarige paarden werd ook gewonnen door Anouk Vos met de Chacoon Blue-nakomeling Chaloubino PS. Ze kreeg met dit paard de hoogste dagscore teogewezen van 27,5 punten. Rens Rovers mocht als tweede op het podium plaatsnemen met zijn Carrera VDL-nakomeling VDL Morning Star JWB. Ook hier was de derde plaats voor Anouk Vos, deze keer met Cha Cha Blue PS, eveneens een nakomeling van Chacoon Blue. Daarnaast werd Anouk Vos ook nog eens vijfde in deze rubriek met Kannatol City PS, een nakomeling van de hengst Kannatol.

De 6-jarige paarden streden in een klassiek parcours met barrage om de winst binnen te slepen. Veruit de snelste tijd werd neergezet door Willem Verdonk met de Zirocco Blue VDL-nakomeling Laconique Dn. Met vier seconden verschil volgden Judith Koudijs en haar Lindaugravin, een merrie van El Salvador. Tadhg Kearney en Chillipepper P mochten genoegen nemen met de derde plaats. 

Bron: Hippomundo