In de rubriek voor de zevenjarige paarden doet Goffinet het opnieuw en verzekerde hij weeral een overwinning! Hiervoor kon hij rekenen op Jamaique DB (v. Toulon) om in 31,60 seconden als winnaar te eindigden. Victor Laudet en Folie de Chalusse (v. Quantum) werden tweede in 32,05 seconden. Anouk de Ruijter hield de Nederlandse eer hoog met Tinka's Boy Jr. W Z (v. Tinka's Boy) in een tijd van 32,59 seconden. 

Santiago Nunez Riva en Vendetta de Capellan (v. Vidar) eindigden vierde en Emma Stoker met Cassius Clay (v. Comme IL Faut 5) werden vijfde. 

Liv Linssen en Anouk de Ruijter scoren in Silver 1.25m rubriek 

In de Silver 1.25m rubriek domineerden de Belgische springruiters het podium. Anke de Breucker en Noesje Van d'Abelendreef (v. Andiamo) waren niet te stoppen en verzekerden in 59,41 seconden de eerste plaats. Daarnaast snelde de Breucker ook met Mornike de Tiji (v. Bamako de Muze) naar de derde plek in een tijd van 62,48 seconden. Kasper de Boeck kon rekenen op Gerenia (v. Cantos) om tweede te eindigden in 60,48 seconden. 

Plaats vier was voor Louise Carroll en Fabuleu Vd Watertoren (v. Mister Blue) en Hugo Lemarchand met Caracole de Talma (v. Quidam de Revel) eindigden vijfde. 

Liv Linssen (Quantas 15) zette er de beste Nederlandse prestatie neer en eindigde zesde. Ook Anouk de Ruijter (Cini W Z) wist hier weer te scoren en eindigde elfde.