Amber Fijen wist zich naar een zevende en tiende plaats te rijden, in de 1m40 rubriek van de Gold Tour. Ze werd zevende met Popstar Van'T Eigenlo (v. Comme IL Faut 5) en vervolledigde de top tien met Halla (v. Emerald).

Guido Franchi reed op eigen bodem naar de overwinning met onder het zadel Kuidama DC (v. Kannan) en liet zo de Spaanse Fernando Fourcade Lopez achter zich. Hij werd tweede met Icecream TN (v. Clinton). De derde plaats was voor Kristaps Neretnieks, hij zadelde Came ON (v. Comme Il Faut). De Denen Mathias Nørheden Johansen met Painted rijenna (v. Pilothago) en Martin Knudsen met Volstrups Cash (v. Casillas 2) vervolledigden de top vijf.

Gold Tour -1m40

Later op de dag kwam ze nogmaals aan de start in de Gold Tour waar ze Ishiblue f (v. VDL Zirocco Blue) met één springfout naar een zevende plaats sprong over de 1m40 hoge hindernissen. Senna Everse kwam als tweede Nederlandse combinatie aan de start en wist zich net te plaatsen buiten de top drie. Ze reed Ike (v. Big Star) naar een vierde plaats.

Op eigen bodem wisten de Italianen Gianni Govoni en Andrea Messersì naar het podium te rijden. Govoni sprong naar de winst met Balou Z (v. Balou du Rouet) en Messersì nam brons met Chanel (v. Jilbert Van'T Ruyterhsof). De top vijf werd vervolledigd door de Zweed Pontus Westergren met onder het zadel Messara Blue PS (v. Messenger).



Bekijk hier de resultaten