Rechtstreeks op tijd snelde de Duitse springruiter, Jörne Sprehe in de 1.45m Silver Ranking rubriek naar de winst. In het zadel van Luna 1509 (L'Avian) bleef de Duitse springruiter ruim één seconde voor op Roberto Previtali met de SF-ruin, Come On Semilly (Diamant de Semilly). Het podium van deze ranking proef werd afgewerkt door de Zwitserse ervaren springruiter, Paul Estermann.

De Zwitser loodste zijn zoon van Diarado, Dover 9 foutloos naar de derde plek voor Commandant Geof Curran met Hhs Clinstown (Obos Quality 004). De Ierse militair verwees Trevor Breen met Germaine W (Eldorado vd Zeshoek) en Amber Fijen met Jamaica Van 't Heike naar een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Amber Fijen scoort in de prijzen

De Nederlandse Amber Fijen wist eerder al een zevende plaats op te eisen in de 1.40m Gold Rubriek. Proefwinst kwam op naam van Michal Kazmierczak met de BWP-ruin, Merlin Van 't Heike (Epleaser Van't Heike). de  10-jarige ruin uit de fokkerij van Karel Boonen is de volle broer van Fijen's Jamaica Van't Heike.

Alle resultaten