In de CSI2* 1.40m MT Finale kwalificatie was de winst en de derde plaats voor de Brit Joe Clee. Met Axel 111 Z sprong hij in 56,94 seconden naar de overwinning. Voor de derde plaats kon hij rekenen op Pilou, die een foutloze ronde afwerkte in 58,86 seconden. Het zilver was voor de Duitser Felix Hassmann met Sig Black Panther en een tijd van 58,12 seconden. 

Remco Been eindigde met Balou van het Molenhof Z op de vierde plaats en waren zo de Japanner Eiken Sato en Cosmos Z voor. 

Larissa Bijl was de hoogst genoteerde Nederlander bij de 5- en 6-jarigen. Met Kadiva eindigde zo op de derde plaats en nam zo het brons mee naar huis. Het goud was voor de Britse Ellen Whitaker met Sjl Fizz Tart. Hun tijd van 56,13 seconden bleek onklopbaar. De Poolse Malwina Urbanska eindigde met Kaloma N en 56,94 seconden op de tweede plaats. 

Daarnaast kon ook Bart de Bruijn zich klasseren op plaats acht met onder het zadel Farinjo des Mec. 

Vervolgens was het Alicia Bocken die de Nederlandse eer hoog hield in de kwalificatie voor de CSI1* GP. In een omloop over een hoogte van 1.30m, rechtstreeks op tijd, eindigde ze met Dinka op de vierde plaats. 

Het goud en het zilver waren voor Duitsland. Amelie Ottens en Gotha wonnen de proef met een tijd van 60,09. Alina Sparwel en Ma Petite 29 eindigden met 60,85 seconden op plaats twee. De Brit Nathan Bull vervolledigde met Milton Van Vrijhern en 61,35 seconden het podium. 

Klik hier voor de resultaten.