“Onze 4-jarige Port-au-Prince (Desperado x de Niro) won de Subli Cup Selection in Varsseveld met een Superscore van 95%. Alle negen onderdelen van het protocol werden beoordeeld met een 9,5," klonk het enthousiast bij trainingsstal Witte-Scholtens. "De jury was erg enthousiast: "We genoten heel erg van deze proef. Wat een fijne combinatie en een super presentatie met heel veel harmonie! Dit paard heeft veel kwaliteit, kracht en balans.""

De tweede plaats ging naar Anke Moer en Hexagon's Power Dutch (Toto Jr.), zij scoorden in totaal 88%, waarvan ook enkele 9,5-punten. Op drie kwam Dinja van Liere in het zadel van Succession (Secret), zij kregen 83,8% van de jury. Deze combinatie trok op de selectie in Tolbert aan het langste eind. 

Bij de 5-jarigen plaatste Obsession Taonga zich helemaal boven onder het zadel van Lara van Nek. De zoon van Vitalis bekoorde de jury tot 87,2%, waarbij vijf keer een negen genoteerd werd. Op twee stond Oletaire (Ebony) met Vai Bruntink, zij hadden 82%. De derde plaats was voor Kuups Fürst Fredo (First Selection) en Annabel Rootveld, zij stonden in Wapenveld op één.