Een erfenis van uitzonderlijke genen

Sea Coast Don't Touch Tiji Hero Z, afstammend van de legendarische Diamant de Semilly en de Chin Chin-merrie China Touch Hero, belichaamt een krachtige combinatie van genetisch erfgoed. Zijn nakomelingen staan ​​bekend om hun uitzonderlijke talent en prestaties in de ring.

Een van zijn opvallende nakomelingen is Puskas de Kalvarie, die onder het zadel van Gilles Thomas schittert op het 1.50m niveau. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Sea Coast Don't Touch Tiji Hero Z heeft een erfenis van succes die zich uitstrekt over de hele wereld van de paardensport. Van Jumping Mechelen tot Lanaken, zijn nakomelingen hebben zich bewezen op internationale podia.

Karel Cox prijst de hengst om zijn commerciële waarde, rijdbaarheid en voorzichtigheid - eigenschappen die kenmerkend zijn voor de nakomelingen van Sea Coast Don't Touch Tiji Hero. Deze eigenschappen etaleert de hengst zelf des te meer door terug aan de start te komen onder Estelle van Tricht. De 15-jarige jeugdamazone stuurde de 15-jarige hengst onlangs nog succesvol rond op 1.40m-niveau.

Een belofte voor de toekomst

Met een focus op zowel sport als fokkerij, biedt Sea Coast Don't Touch Tiji Hero Z de zekerheid waar elke fokker naar verlangt. Zijn nakomelingen zijn niet alleen getalenteerd, maar ook mooi gebouwd en hebben de juiste mentaliteit om te schitteren op het hoogste niveau.

Of je nu een ambitieuze ruiter bent die op zoek is naar een partner voor succes in de ring, of een gepassioneerde fokker die streeft naar de volgende generatie kampioenen, Sea Coast Don't Touch Tiji Hero Z staat garant voor sportief succes en genetische excellence. Maak vandaag nog kennis met deze opmerkelijke hengst en laat je inspireren door zijn nalatenschap van uitmuntendheid.

Praktische informatie

Voor informatie betreft dekkingen kunt u terecht op www.tijistables.com of contact opnemen via tijistables@telenet.be