"Met een hart vol emoties hebben we besloten dat morgen mijn beste vriend Destanos zijn laatste dans in de grote sportarena zal zijn", klonk het bij de amazone. "Hoewel hij helemaal fit en gezond is en nog steeds geniet van zijn showleven, vind ik dat hij op 17-jarige leeftijd zo'n absolute legende is die het verdient om zijn sportcarrière op het hoogste van alle hoogtepunten af te sluiten. Wat is een betere manier om hem te vieren dan te dansen in deze magische arena, voor het oog van de wereld, in de teamfinale van onze tweede Olympische Spelen samen!"

Samen met Destanos behaalde Simone Pearce heel wat hoogtepunten in haar carrière, zoals twee deelnames aan de Olympische Spelen, vier Australische records en een zilveren plak in de vijfsterren competitie van Aken!

"Heel genereus laten Albert en Sabine hem bij mij blijven zodat ik hem kan blijven rijden en verwennen als de grote baas en totale kampioen die hij is en we zullen nog steeds een aantal speciale publieke optredens met Team Sprehe kunnen maken later in het jaar!"

"Hij is mijn paard voor het leven, mijn beste vriend en voor altijd mijn danspartner. 
10000000000000x dank je wel mijn Destano. Laten we van dit moment genieten!"