Resultaten per nationaliteit

De vernieuwde Equhub maakt het mogelijk om ruiterresultaten per nationaliteit te filteren. Of je nu op zoek bent naar de prestaties van een Nederlandse topruiter of de opkomende talenten uit andere landen, je hebt nu direct toegang tot gedetailleerde uitslagen. Zo kun je eenvoudig volgen hoe jouw favoriete ruiters internationaal presteren!

Uitgebreide wedstrijdkalender

Met de nieuwe, uitgebreide wedstrijdkalender blijft geen enkele belangrijke hippische gebeurtenis onopgemerkt. De kalender is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken, met informatie over nationale en internationale evenementen, van springwedstrijden tot dressuur en eventing. Je kunt gemakkelijk per datum, locatie of evenement zoeken, zodat je geen enkele belangrijke wedstrijd mist.

Laatste aankomende veilingen

Equnews biedt nu ook een overzicht van de laatste aankomende veilingen binnen de paardensport. Dit maakt het voor zowel kopers als verkopers eenvoudiger om op de hoogte te blijven van de belangrijkste veilingen in de sector. De nieuwe sectie op de website geeft een actueel overzicht van data, locaties en interessante paarden die te koop worden aangeboden.

Exclusieve video-trainingen

Een ander opwindend nieuw onderdeel van de Equhub is de toevoeging van video-trainingen. Deze trainingen, gegeven door ervaren professionals, bieden waardevolle tips en technieken om ruiters te helpen hun prestaties naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar geavanceerde technieken, de trainingsvideo’s zijn een bron van inspiratie en kennis.

Jobs in de hippische sector

Op zoek naar een baan in de paardensport? Equnews heeft nu een uitgebreide jobsectie toegevoegd, waar je de nieuwste vacatures in de hippische wereld kunt vinden. Van groom tot stalmanager, de jobsectie biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden voor iedereen die professioneel in de sector actief wil zijn.

Equhub: ‘All things equestrian’

Met deze nieuwe functies en het bredere aanbod aan diensten is Equnews meer dan ooit dé centrale plek geworden voor alles wat met de paardensport te maken heeft. De vernieuwde website, omgedoopt tot de ‘Equhub’, staat garant voor een compleet overzicht van wedstrijden, veilingen, video’s, jobs en de laatste nieuwsfeiten. Kortom, het platform is nu nog toegankelijker en biedt een schat aan informatie en diensten voor de hippische gemeenschap.