Krachten bundelen

“De samenwerking met Marlon en Angelica is altijd hecht gebleven. Beide ruiters rijden regelmatig wedstrijden met paarden in (mede-)eigendom) van Ashford Farm en door de jaren heen hebben we ook veel paarden samen verhandeld en verkocht”, vervolgt Enda. “Augustsson-Zanotelli Stables zal fuseren met de Ashford Group en onze bedrijven zullen hun krachten bundelen. We zijn erg enthousiast om nog nauwer samen te werken met Marlon en Angelica, terwijl ze blijven werken vanuit hun huidige locatie. Ze zijn zeer gemotiveerde en getalenteerde ruiters en ik denk dat we samen sterker zullen zijn. We verwelkomen hen graag bij het team en de nieuwste ontwikkelingen van de Ashford Group.”

Natuurlijke samenwerking

Zowel Marlon Modolo Zanotelli als Angelica Augustsson-Zanotelli zijn enthousiast over de volgende stap in hun hernieuwde samenwerking. “Ashford Farm heeft altijd een heel speciaal plekje in ons hart gehad en de kans om nauwer samen te werken met Enda en zijn team is iets waar we naar uit kijken en voelt voor ons natuurlijk aan”, vervolgt Angelica. “We kijken ernaar uit om onze kwaliteiten samen te voegen met de kwaliteiten van Ashford Farm. In dit geval is 1 + 1 niet gelijk aan 2, maar aan 3. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen grootse dingen kunnen bereiken”, besluit Marlon.

Onder de vlag van Ashford Farm

Met deze fusie zullen Marlon en Angelica Ashford Farm wederom vertegenwoordigen, naast de gevestigde ruiters Jana Wargers en Giavanna Rinaldi. Met de huidige uitbreiding van de Ashford Group verhuist Jana binnen afzienbare tijd naar haar woonplaats Emsdetten in Duitsland waarbij ze Ashford Farm zal blijven vertegenwoordigen als ruiter op topniveau. Giavanna Rinaldi vertegenwoordigt Ashford Farm succesvol in zowel Europa als Noord-Amerika en zal dit blijven doen met Bocholt als haar thuisbasis.

De ontwikkeling van de Ashford Group

“Onze COO Michael Cristofoletti heeft Jana jarenlang getraind, van de Europese kampioenschappen tot de Olympische Spelen. We onderzoeken nu de mogelijkheden om Michael, Marlon en Angelica hun exclusieve inzichten als coaches te laten delen met een beperkt aantal geschikte studenten. Er staan ons nog veel spannende ontwikkelingen te wachten en we kijken ernaar uit om met al deze professionals samen te werken en hen als ambassadeurs voor de Ashford Group te hebben.