WPN en KWPN bestuurslid Sjra Vullers op 87-jarige leeftijd overleden

WPN en KWPN bestuurslid Sjra Vullers op 87-jarige leeftijd overleden

Voormalig hengstenhouder en bestuurslid van het WPN en het KWPN Sjra Vullers is met oudjaar op 87-jarige leeftijd overleden. Sjra was een bekende hengstenhouder in het Limburgse. Samen met Ardts-Bardoel uit Haps haalde hij diverse succesvolle fokkende hengsten naar zijn stallen in Limburg.

Vullers haalde samen met Ardts-Bardoel uit Haps vele goed fokkende hengsten naar Limburg, waaronder de Holsteiners Farn (v. Fax I) en Heidelberg (v. Ladykiller). De twee ho ook mee in de omvorming naar het rijpaard en wisten vele succesvolle volbloeds naar hun stal te halen zoals Millerole (v. Cobalt), First Trial (v. Looc Mo), Swap (v. Wildcanter) en Xebec (v. Flamingo).

De ultieme kampioensmerrie Core (v. Pretendent), het fokproduct van Vullers, vertegenwoordigde Limburg twee keer op de UTV (huidige NMK). Bovendien werden de goedgekeurde hengsten Weratosthenes (v. Heidelberg) en Aristoteles (v. Padinus) ook bij Sjra Vullers geboren. 

Sjra is van 1962 tot in de 90'er jaren bestuurslid geweest van de afdeling Limburg van het KWPN. Wij wensen de familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies. 

Bron: Facebook