Willem Greve stopt als selecteur voor SFN II

Willem Greve stopt als selecteur voor SFN II

Willem Greve, vorig jaar met Zypria S N.O.P. actief bij de Olympische Spelen in Tokio als lid van de Nederlandse equipe en met Carambole deel uitmakend van het team dat in Barcelona de FEI Nations Cup finale won, heeft laten weten dat hij zijn werkzaamheden als selecteur voor het SFN II te willen neerleggen. Hij is dan nu ook officieel selecteur SFN II af. 

 

Voor Willem Greve is het beoefenen van topsport en zijn werk als handelaar steeds lastiger te combineren met de tijd die hij graag aan het SFN II zou willen besteden.

"De directie is Willem uiterst dankbaar voor de wijze waarop hij zich voor het Springpaarden Fonds Nederland heeft ingezet. Zijn inbreng was altijd zeer de moeite waard om kennis van te nemen. Natuurlijk hebben we alle begrip voor zijn besluit en prijzen ons gelukkig dat Willem aangegeven heeft om het SFN II graag - op de achtergrond - te willen blijven adviseren ", aldus Floris Deckers, voorzitter van de directie van het SFN II.

Emile Hendrix, Teus van den Brink, Willy van der Ham en Egbert Schep vormen nu de nieuwe groep selecteurs. Het SFN II, dat momenteel 7 springpaarden bij Nederlandse ruiters heeft ondergebracht, gaat bekijken of er een vervangende selecteur voor Willem Greve gezocht gaat worden. Het feit dat het fonds de opbouwfase inmiddels achter zich heeft is daarbij één van de overwegingen. 

Bron: Springpaarden Fonds