Vordering in rechtszaak tegen Richard Rockefeller en Caroline Roffman afgewezen

Vordering in rechtszaak tegen Richard Rockefeller en Caroline Roffman afgewezen

In West Palm Beach liep een rechtszaak tegen Richard Rockefeller en dressuur amazone Caroline Roffman. De vordering tegen Rockefeller werd nu afgewezen. 

De persoon die de zaak aanspande tegen Rockefeller, Roffman en haar echtgenoot is Ruth A. Green. Zij zou enkele jaren geleden door hen opgelicht zijn voor $400,000 bij de koop van een springpaard. 

Circuit Judge James Nutt verklaarde in zijn ontslagbevel in de zaak die door Ruth A. Green uit Palm Beach was aangespannen tegen de drie personen dat Richard Rockefeller Silvia uit Jacksonville, Florida "bewijs heeft geleverd van niet-aansprakelijkheid en weerlegging van de eisen van de eiser tegen hem. Eiseres op haar beurt heeft nagelaten om enig bewijsmateriaal te leveren om haar beweringen te ondersteunen."

Caroline Roffman en Benjamin Meredith, die rijdt voor Australië, blijven als gedaagden in de zaak, volgens de rechtbank records. Ruth Green heeft gevraagd om een juryrechtszaak te bespoedigen vanwege haar leeftijd, 78 jaar, en het feit dat de procedures al meer dan drie jaar lopen.

Bron: Dressage News