Schockemöhle en Helgstrand komen met online hengstenshow

Schockemöhle en Helgstrand komen met online hengstenshow

Live wordt online! Corona-gerelateerd. De hengstenshows  van Paul Schockemöhle en Andreas Helgstrand, die anders zo populair zijn bij het publiek, zullen nu ook online, via Clip My Horse. 

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de spectaculaire nieuwkomers die zich voor het eerst onder het zadel presenteren, waaronder de regerend dressuurkampioen Fortunate uit Oldenburg, Forever Love uit Westfalen, Be Sure uit Hannover en Rheinglanz van de Trakehners. 


Bij de springpaarden zullen de Bundeschampionat bronzen medaillewinnaar Contino-Quick PS en de tweevoudige springrecordwinnaar HP Stakkato's Golden zich als nieuwe hengsten presenteren. Natuurlijk zullen ook de vele andere hengsten aanwezig zijn, zoals de twee jonge wereldkampioenen dressuurpaarden Revolution en Jovian, de drie Bundeschampions Diaron, So Unique en Fynch Hatton, de twee Burg-Pokal winnaars Total Hope en Vitalis en de Burg-Pokal derde Fürsten-Look. Bij de springhengsten worden de toppers Diarado, Conthargos, Chacoon Blue en Varikoha du Temple bekend gemaakt. En dit zijn ze natuurlijk lang niet allemaal ...