Paul Schockemöhle beweert dat geleverd Totilas-sperma van Kees Visser met CEM-bacterie besmet was

Paul Schockemöhle beweert dat geleverd Totilas-sperma van Kees Visser met CEM-bacterie besmet was

Het geschil tussen Totilas-verkoper Kees Visser en koper Paul Schockemöhle gaat volgende week de tweede ronde in, ditmaal voor een Nederlandse rechter. Kees Visser heeft ervoor gezorgd dat de Rechtbank Midden-Nederland in Arnhem zich zal buigen over de kwestie met het Totilas-sperma. 


De strijd tussen Paul Schockemöhle en Kees Visser over het sperma van Totilas wordt voor de rechtbank uitgevochten. Nadat Kees Visser een persbericht de wereld instuurde over de zaak reageerde Paul Schokemöhle met een nieuwe bewering. Volgens hem zou de door Visser geleverde sperma besmet zijn geweest met de CEM-bacterie. 

St. Georg uitgeefster Gabrielle Pochhammer gaf in een blogpost het woord aan Schockemöhle waarin hij vertelt dat de door Visser bij de verkoop geleverde 600 doses sperma besmet waren met de CEM-bacterie. 

Volgens Schockemöhle zou Totilas in 2011 enkele keren positief zijn getest op CEM en zou hiervoor een behandeling gekregen hebben. Schockemöhle zegt ook dat hij dit zou kunnen aantonen met veterinaire bewijzen. St. Georg vroeg een reactie van Kees Visser en hij zou alles ontkent hebben en het onmogelijk achten dat Totilas besmet zou zijn geraakt met het virus. 


Klik hier om de hele blog te lezen.