Paardenstal Hilvarenbeek vermoedelijk spil in drugsmilieu

Paardenstal Hilvarenbeek vermoedelijk spil in drugsmilieu

Bij een paardenstal in Hilvarenbeek is vermoedelijk een drugslab ontdekt. De politie is vrijdagmorgen op meerdere locaties in Tilburg en Hilvarenbeek binnengevallen tijdens een groot rechercheonderzoek. Daarbij is ook het arrestatieteam ingezet.Er werden onder meer woningen doorzocht in de wijk Trouwlaan.

Er werden onder meer woningen doorzocht in de wijk Trouwlaan. Op de Goirkestraat reed een arrestatieteam een auto klem. En vanuit een paardenstal aan de Tilburgseweg in Hilvarenbeek, tegen de gemeentegrens met Tilburg aan, zijn spullen afgevoerd door een bedrijf dat ook wordt ingeschakeld bij de ontmanteling van hennepkwekerijen en drugslabs.

De politie Zeeland-West-Brabant arresteerde dertien verdachten, mannen in de leeftijd van 23 tot en met 57 jaar. Ze worden onder meer verdacht van drugshandel en witwassen. Ruim 450 agenten en medewerkers van justitie waren betrokken bij de doorzoekingen op 35 adressen, waaronder een woning van een prominent ex-lid van motorclub Satudarah. Het gaat om meerdere woningen, (bedrijfs)panden en loodsen. Ook werden auto's in beslag genomen

bron: bd.nl