Onyschenko over verkoop Gut Einhaus: "Fantastisch om te zien dat heel wat interesse is om het erfgoed te bewaren."

Onyschenko over verkoop Gut Einhaus: "Fantastisch om te zien dat heel wat interesse is om het erfgoed te bewaren."

De knapste stal van Europa, Gut Einhaus, wordt via een online auction verkocht. Het hippisch complex, dat 4 pistes telt, een luxueuze villa en enkele appartementen, zal morgen avond hoogstwaarschijnlijk van eigenaar wisselen. In een reactie laat Alexander Onyschenko weten blij verrast te zijn van de grote interesse.

Deelnemen aan de stille veiling is thans niet voor iedereen. "Omdat we de verkoop echt beogen dient elke bieder een bewijs van vermogen aan te bieden, alvorens hij of zij kan meebieden," vertelt de Oekraïner. 

De verkoop zal natuurlijk wederzijds moeten zijn. "Er is een minimumprijs afgesproken. Zowel de actuele bieders als de veilingorganisatie zijn op de hoogte van dit bedrag." gaat de oligarch verder. "Als deze wordt geboden plaats ik mijn handtekening om de verkoop te bekrachtigen."

Momenteel verwacht Onyscenko een reactie van de immigratiedienst in verband met zijn verblijfsvergunning. "Op dit moment kan ik maar 90 dagen per jaar in Duitsland zijn." Om die reden pendelt hij heen en weer tussen Duitsland, België en Rusland, waar zijn vrouw momenteel woont.

MEER INFO? KLIK HIER