Laura Kraut verkozen tot Internationale Ruiter Van Het Jaar in Amerika

Laura Kraut verkozen tot Internationale Ruiter Van Het Jaar in Amerika

US Equestrian heeft de 2021 International Equestrian of the Year Laura Kraut en National Equestrian of the Year Hunt Tosh bekendgemaakt. Kraut en Tosh kregen vorige maand de meeste stemmen van US Equestrian-leden in de Equestrian of the Year-stemming en werden samen met andere prijswinnaars erkend tijdens de 2022 Pegasus Awards Dinner Celebration. Kraut's naam zal worden gegraveerd in de Equestrian of the Year Perpetual Trophy. 


Laura Kraut's 2021 seizoen werd bekroond met een zilveren teammedaille op de Olympische Spelen van Tokyo 2020 met Baloutinue. Kraut nam begin 2021 de teugels van Baloutinue over, en ze veroverden samen hun eerste overwinning in de $137.000 Bainbridge Companies Grand Prix CSI3*. Het duo hielp vervolgens het NetJets® U.S. Jumping Team aan de vijfde plaats tijdens de Nations Cup of Rome CSIO5*, gevolgd door de tweede plaats in de Rolex Grand Prix of Rome CSIO5*.

Kraut werd geselecteerd voor het U.S. Jumping Team voor de Olympische Spelen in Tokyo - haar derde Olympische team - en werd de oudste Amerikaanse vrouwelijke atlete die een podiumplaats wist te bemachtigen sinds 1904 met de zilveren teammedaille. Kraut en Baloutinue hielpen het Amerikaanse team vervolgens aan de overwinning in de Mercedes-Benz Nations Cup CSIO5*, de eerste Amerikaanse overwinning sinds 2005, en werden vijfde in de Rolex Grand Prix van Aken.

Kraut zal haar naam gegraveerd krijgen in de Equestrian of the Year Perpetual Trophy. 

Bron: USEF