KNHS plooit na kritiek: andere betaalsystemen voor beoordelings- en meetmomenten toegestaan

KNHS plooit na kritiek: andere betaalsystemen voor beoordelings- en meetmomenten toegestaan

De KNHS zal nu toch andere betaalsystemen voor beoordelings- en meetmomenten toelaten. Dat hebben ze zelf in een communicatie bekend gemaakt.

50% korting op het tarief

De KNHS geeft 50% korting op het tarief dat het online betalen via Mijn KNHS met zich meebrengt. Dit tarief geldt tijdens de corona maatregelen, dus totdat er wedstrijden mogen worden georganiseerd. Dit geldt uiteraard ook voor de grote groep van organisaties die zich al had aangemeld. Meer informatie is te verkrijgen door een mail te sturen naar sportaanbiedersdesk@knhs.nl.

Andere betaalsystemen toegestaan

Organisatoren van een beoordelings- en meetmoment voor winstpunten mogen zelf bepalen hoe zij de betaling van inschrijfgeld faciliteren. De KNHS adviseert daarbij met klem om dit online te laten plaatsvinden.

Inschrijven voor beoordelings- en meetmomenten voor winstpunten moet wel via Mijn KNHS of een door de KNHS goedgekeurd alternatief, zodat de KNHS regie kan houden op wie, wanneer aan welke activiteit deelneemt. Voornaamste reden hiervoor is om bij een mogelijke nieuwe uitbraak van het virus snel te kunnen achterhalen wie mogelijk besmet kan zijn geraakt. Zo kunnen we samen het coronavirus maximaal onder controle houden.

Bron: KNHS