Jan Markink nieuw lid KNHS-bestuur

Jan Markink nieuw lid KNHS-bestuur

Afgelopen donderdag werd politiek zwaargewicht, Jan Markink unaniem goedgekeurd als nieuw lid van het KNHS bestuur.  MArkink is een belangrijke schakel in het lobby-werk van de federatie, met betrekking tot de publieke opinie en onze sport. Zijn focus zal dan ook liggen op welzijn en

 Namens de vertrouwenscommissie sprak ledenraadslid Justus Valk uit dat zij een bijzonder aangenaam gesprek met Jan Markink hadden gehad, dat hij een grote staat van dienst heeft en een politiek zwaargewicht is. De vertrouwenscommissie heeft veel vertrouwen in Markink. Na deze lovende woorden werd het toetreden van Jan Markink aan het KNHS-bestuur unaniem geaccordeerd door de Ledenraad.

Daarnaast waren er de volgende herbenoemingen: mr. B. Loeffen en mevrouw drs. A. Pen voor het Tuchtcollege, mevrouw mr. A.W. van Dooren-Korenstra, mevrouw mr. J. Petrie en de heer P.M. Wiersinga voor de Raad van Appèl en mevrouw mr. M. Blackstone-Rosie, mevrouw mr. F. de Reus en mevrouw M. Reibestein voor de Commissie van Beroep.


bron: KNHS - F. © Sporen vd H.