Internationaal Grand Prix-ruiter Nars Gottmer haalt €1.600,- op voor het goede doel.

Internationaal Grand Prix-ruiter Nars Gottmer haalt €1.600,- op voor het goede doel.
Goede vrijdag, 19 april, stond volledig in teken van onze actie voor het goede doel, Stichting Leukemie. Nars Gottmer gaf in totaal elf lessen om vervolgens een totaal van €1.600,- te kunnen inzamelen.

Dit bedrag was ruimschoots meer dan de ruim €1.000,- , die we vorig jaar konden inzamelen voor Stichting ALS. Door het overweldigende aantal van 22 lessers hebben we in totaal elf lessen kunnen vullen. Nars begon dan ook vol enthousiasme om 11:30 uur met lesgeven en ging hiermee door tot 21:00 uur.

Publiciteit
Naast de enthousiaste lessers was er ook veel media-aandacht voor onze actie. Zo heeft Nars in aanloop van ons evenement onder andere een interview gegeven aan de Hoefslag en Omroep Assen. Afgelopen vrijdag was ook Robbert Oosting van RTV Drenthe aanwezig om een aflevering te maken van 'op tjak'. Mede dankzij deze publiciteit hebben we bijna €300,- aan online donaties kunnen ophalen.

Stichting Leukemie
Naast RTV Drenthe kregen we tevens in de middag bezoek van de oprichters van Stichting Leukemie. Zij vertelden onze het inspirerende en onroerende verhaal achter de stichting. Het is fantastisch dat deze mensen zo betrokken zijn en ook de moeite namen om het evenement te bezoeken.