Jørgen Hallundbæk verliest strijd tegen mentale ziekte

Jørgen Hallundbæk verliest strijd tegen mentale ziekte

Hallundbæk Stables heeft het overlijden van Jørgen Hallundbæk vandaag gemeld. Zijn kinderen Clara en Emil zijn grote talenten in de springwereld. Jørgen heeft een lang gestreden strijd met zijn mentale gezondheid verloren. 


"Onze lieve man en vader, Jørgen Hallundbæk is niet langer bij ons ... Jørgen was voor alles, een briljante visionair, en een liefhebbende echtgenoot en vader. Een zakenman en ruiter met een immense passie, en zijn liefde voor paarden, de fokkerij, de sport, en zijn dierbare familie zullen levendig herinnerd worden. Na een lange strijd met psychische aandoeningen is de strijd tegen de demonen helaas tot een verlies gekomen. Wij waarderen oprecht het overweldigende medeleven, de liefde en het respect om Jørgen Hallundbæk's nagedachtenis te eren", schreef Hallundbæk Stables. 

De Deense broers en zussen Clara en Emil Hallundbaek hebben een familiepassie verder gebracht en Hallundbaek Stables tot een bedrijf gemaakt. Hallundbaek Stables is gespecialiseerd in springpaarden van alle leeftijden en niveaus, en rijden de paarden van klanten op Nationale en Internationale wedstrijden wereldwijd. 

Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe. 

Foto: Photo by David Sinclair on Unsplash