Harrie Smolders blijft op vier in de Longines Ranking, Maikel van der Vleuten verstevigt positie

Harrie Smolders blijft op vier in de Longines Ranking, Maikel van der Vleuten verstevigt positie

Een nieuwe maand betekent een geüpdatete Longines Ranking! Na de eerste maand van 2023 gebeurt er niet veel geks in de rangschikking. Harrie Smolders blijft standvastig in de top vijf staan terwijl Maikel van der Vleuten blijft klimmen in de top tien. Verder blijft de top zeven ongewijzigd met Henrik von Eckermann voor de zevende maal op kop en is er onderaan de top tien een verschuiving. 

Henrik von Eckermann (SWE) blijft de ongenaakbare leider in de tussenstand, met twee nieuwe wedstrijdresultaten die hem 70 punten opleverden. Martin Fuchs (SUI) blijft met hetzelfde puntenaantal als vorige maand op twee staan. Zo kan Julien Epaillard (FRA) de kloof met Fuchs wat dichten maar blijft voorlopig nog op drie. Harrie Smolders (NED) blijft standvastig op vier, met ietwat hete adem van Conor Swail (IRL) in de nek. Op zes vinden we nog steeds Ben Maher (GBR) gevolgd door Marlon Modolo Zanotelli (BRA).  

Maikel van der Vleuten (NED) blijft in stijgende lijn en wisselt van plaats met Daniel Deusser (DUI), waardoor de Nederlander op acht en Deusser op negen komt. Kevin Staut (FRA) komt dan weer nieuw de top tien binnen nadat ook hij wisselde met z'n voorganger, Mclain Ward (USA) die nu op elf komt te staan. Jur Vrieling (NED) blijft nagenoeg op dezelfde positie na één plaats te zakken. 

Klik hier voor de ranking