Haike Blaauw aangesteld als nieuwe directeur FNRS

Het bestuur van de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) is verheugd met de aanstelling van Haike Blaauw als directeur en opvolger van interim directeur Adriaan Vonk.

Haike Blaauw komt uit de hotelbranche, waar hij verschillende directeursposities heeft vervuld. Zo is hij onder andere voormalig directeur van franchiseorganisatie Golden Tulip, Louvre Hotels Group en Princess Hotel Group. Hij heeft binnen de hotellerie zeer veel ervaring opgedaan met de verbetering van kwaliteit, service, dienstverlening en klantbenadering. Daarbij is hij zeer bekend met de ondersteuning van familiebedrijven. Al meer dan dertig jaar rijdt Haike Blaauw paard en maakt hij deel uit van het Cavalerie Ere-Escorte, die het Koninklijk Huis begeleidt tijdens Prinsjesdag en andere ceremonies. Tevens is hij actief als senior voorlichter van de Koninklijke Landmacht.

Haike Blaauw zal de ingeslagen weg van de FNRS verder vormgeven. De focus ligt daarbij vooral op externe vertegenwoordiging, belangenbehartiging en verdere profilering van de FNRS als dé branchevereniging voor professionele hippische ondernemers.

"In mijn ogen moet de ondernemer, de klant en het paard centraal staan bij alles wat wij als branchevereniging doen. Ik zie het als onze taak om de ondernemer in alle opzichten te ondersteunen om succesvol te kunnen ondernemen. Om dit te kunnen bereiken moeten we hard blijven werken aan kwaliteit en trends en ontwikkelingen in de branche omzetten naar concrete acties ter verbetering van de bedrijfsresultaten." Aldus Haike Blaauw.