Gratis entree bij CHIO Rotterdam

Gratis entree bij CHIO Rotterdam

Het is een lang gekoesterde wens van de finalisten van de CHIO Zuid-Holland Cup dressuur, die dit jaar in vervulling gaat…. de finale van de CHIO Zuid-Holland Cup dressuur vindt plaats in de Rotterdampiste, de hoofdring waar ook alle internationale 5*wedstrijden plaatsvinden. En nog meer goed nieuws, toegang voor publiek bij de finale is gratis!

Door een programmawijziging wordt de finale van de CHIO Zuid-Holland Cup verplaatst van zondag 26 juni naar woensdag 22 juni, direct voorafgaand aan nationale Grand Prix, waarin alle Nederlandse toppers aan start komen. Zowel de nationale Grand Prix als de finale voor de Zuid-Holland Cup zijn gratis toegankelijk voor publiek.


De selectie voor de CHIO Zuid-Holland Cup dressuur blijft in het Pinksterweekend. De drie beste teams mogen door naar de finale op woensdag 22 juni.


“We weten hoe groot de wens van de Zuid-Hollandse dressuurruiters en amazones en hun coaches is om in de ambiance van de internationale arena te mogen rijden. Dat geeft deze finale nog meer allure”, aldus Patrick van der Meer, directeur sportief en ook zelf vele jaren team captain van de Hoeve Westlandruiters, een van de teams die al meerdere keren deze prestigieuze wedstrijd heeft gewonnen. “En meteen een kans voor alle dressuurliefhebbers om hun favoriet vanaf de tribune te zien rijden, omdat we de woensdagmiddag nu open stellen voor publiek.”


bron: CHIO