#Dreamstables: "Prachtig hippisch complex te koop vlakbij Belgische grens!"

#Dreamstables: "Prachtig hippisch complex te koop vlakbij Belgische grens!"

Ben je nog op zoek naar de perfecte uitvalbasis voor je hippische stal? Hippique.Immo heeft de perfecte stal voor je in het aanbod. Dit uniek landgoed op ca. 9 ha is centraal gelegen in Malle, vlakbij Zoersel.

De eigendom bestaat uit een woonhuis, 2 appartementjes, diverse groomverblijven,  een stalgebouw met 20 grote stallen met aansluitend het hoofdgebouw met binnenpiste, 25 ruime stallen en een ontvangstruimte. Verder is er een buitenpiste en een overdekte longeercirkel.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een grote leefruimte met open keuken, die in kwalitatieve materialen is afgewerkt. Op het eerste verdiep vinden we een masterbedroom  met dressing en badkamer. Verder is er op dit verdiep een nachthal met 4 slaapkamers (grooms) en een gemeenschappelijke badkamer en 2 studio’s met douchekamer.

Het woonhuis heeft een directe toegang naar het eerste stalgebouw. Daar bevinden zich 20 ruime stallen, wasplaatsen en zadelkamer. In het hoofdgebouw is er een dubbele stallengang met 25 ruime boxen, een binnenpiste van 24m x 50m op professionele bodem, een grote ontvangstruimte met zicht op de binnen- en buitenpiste.

De buitenpiste meet 30m x 70m en is weerom voorzien van een professionele bodem.


Meer info