Daniel Deusser's groom geeft prijs wat zijn favoriete dekens zijn...

Daniel Deusser's groom geeft prijs wat zijn favoriete dekens zijn...

Sean Lynch is al een geruime tijd de vaste groom van top springruiter, Daniel Deusser. De dagen worden kouder, daarom spraken we met Lynch over zijn favoriete keuze van dekens.

"Ik gebruik voornamelijk de dekens van Back on Track," vertelt Lynch. "Voor de warme zomerdagen hou ik ervan de paarden de Sienna Cooler aan te doen. Het maas materiaal in combinatie met voldoende stof voorziet de rug en schouders van voldoende bescherming tegen de koude. Ideaal om de paarden te verwennen bij warm weer, alzeker tijdens het transport. Ook op wedstrijd gebruik ik de Sienna.

"Verder ben ik ook een super fan van het maasdeken van Back on Track. Met de winter die dichterbij komt een ideaal deken. In combinatie met de losse hals perfect voor de koude ochtenden."

"De must-have is de Back on Track Felix Liner. Die blijven super goed liggen. Voor mij is dit een ideaal onderdeken. Leuk is dat het beschikbaar is in zowel 100gram als 200 gram. Daarboven kan dan een Rime Mia Staldeken. Super dik en comfortabel. Misschien leuk als ze voor mezelf er een menselijke versie van maken ((lacht))."

Alle info: KLIK HIER