Charlotte Dujardin en William Whitaker hacken 100 mijl voor goed doel

Charlotte Dujardin en William Whitaker hacken 100 mijl voor goed doel

Dressuuramazone Charlotte Dujardin, springruiter William Whitaker en Youtuber This Esme steunen dit jaar de challenge en het evenement MyHackathon, welke dit jaar haar vierde verjaardag viert.

Het evenement wordt georganiseerd door de Stichting Brooke Hospital for Animals, zij komt op voor de belangen van werkpaarden, ezels en muildieren over de hele wereld. De stichting roept ruiters en amazones op om in 100 dagen 100 mijl af te leggen en hiermee 100 Engelse ponden op te halen.

"Ik ben heel blij dat ik dit jaar mijn steun kan voortzetten voor dit project. Het is een geweldige manier om fit te blijven en tijd door te brengen met je paard, niet te vergeten, een verschil te maken in het leven van werkende paarden die onze hulp het hardst nodig hebben." vertelt Brooke Hospital for Animals ambassadrice, Charlotte Dujardin.

Het opgehaalde geld gaat naar Brooke vestigingen in Afrika, Azië, het Midden Oosten en Latijns-Amerika. Elke 100 pond is genoeg om de gemeenschap te voorzien van een permanente watertrog. Daarbij worden er nog twee hoefsmeden getraind en leren de eigenaren van de dieren vaardigheden die hen en hun dieren voor het leven ten goede zullen komen.

Voor springruiter, William Whitaker is dit het eerste jaar dat hij meedoet. "Ik ben blij om dit project te kunnen steunen.