Douglas Lindelöw ziet Casquo Blue vertrekken uit zijn stallen

Douglas Lindelöw ziet Casquo Blue vertrekken uit zijn stallen

Douglas Lindelöw heeft afscheid moeten nemen van zijn toppaard Casquo Blue (v. Chacco Blue). Het duo bracht vier jaar samen door. Ze startten op 1.40m niveau en klommen op naar de top met verschillende 1.60m Grand Prix klasseringen. 


Casquo Blue en Lindelöw wisten heel wat klasseringen te verzamelen op het hoogste niveau van de sport. In Rome vorig jaar sprong het duo naar een eerste plaats in de GCT CSI5* wedstrijd. In Madrid en Oslo sprongen ze ook naar talrijke top vijf klasseringen op vijfsterren niveau. Daarnaast sprongen ze mooie dubbele foutloze rondes in nations cups en wereldbekers. 

"Het was een moeilijk afscheid toen Casquo Blue de stal verliet. We hebben vier jaar samen gedeeld. We gingen samen van start op 1.40m niveau en sloten af met verschillende 1.60m GP klasseringen. We maakten dit jaar ook deel uit van het Zweedse team op de Europese kampioenschappen en namen deel aan de Global Champions Tour. Zeker weten dat we dit jaar ook naar de wereldbekerfinale in Leipzig zouden gaan. Met altijd een positieve instelling, een groot hart en een sterke wil heeft hij steeds indruk op me gemaakt en het was een genoegen om met hem te rijden. Bedankt aan Stall Zet voor de kans om dit paard te ontwikkelen en dank aan Casper voor de geweldige samenwerking die we hadden", schreef Douglas Lindelöw. 

Wie de teugels van de twaalfjarige ruin zal overnemen is nog niet bekend. 


Bron: Instagram