Paul Schöckemöhle en Andreas Helgstrand slaan handen in elkaar voor negen nieuwe veilingen

Paul Schöckemöhle en Andreas Helgstrand slaan handen in elkaar voor negen nieuwe veilingen

Talk about het bundelen van krachten: Paul Schöckemöhle en Andreas Helgstrand slaan de handen in elkaar voor negen nieuwe, online veiling. De fokkers hebben echt hun 'schatkisten geopend' en presenteren nu met trots een zorgvuldig geselecteerde collectie veulens die enkel met superlatieven te beschrijven valt. Alle 22 veulens stammen van verschillende topverervers uit de fokkerijen van Schöckemöhle en Helgstrand Dressage af. 

Ze besteden extra aandacht aan de eerste nakomelingen van de tophengsten Danciero, Fynchg Hatton en Global Player. 

Het feit dat de veiling zich richt op paarden die over x-aantal jaar aan de top van de sport zullen staan, uit zich niet enkel in de keuze van de hengsten maar ook in de moederlijnen van de geselecteerde veulens. 

Vanaf 4 juni wordt de veiling opgesteld en heeft iedereen de kans om het veulen van zijn of haar dromen online aan te kopen tijdens negen verschillende veilingen. Op die manier moet je geen rekening houden met een eventueel Corona-besmetting en koop je je favoriete veulen gewoon vanuit je luie zetel aan. 

Op de website van de veiling kan je alle gedetailleerde informatie over de afstammingen van de veulens alsook video's van hen terugvinden. Het bieden zelf is erg eenvoudig: je kan je gratis registreren en zo direct beginnen meebieden. De organisatie is ook ten alle tijde beschikbaar voor alle mogelijke vragen over de veiling of de veulens. 

De negende veiling zal op 14 juni om 19.30 eindigen. Twijfel daarom niet en klik hier om de volledige collectie te bekijken!