Mooi 33.000 euro voor veilingtopper Z-online auction

Mooi 33.000 euro voor veilingtopper Z-online auction

Vanavond besloot de online Z-Auction met een topprijs voor de vierjarige Paris van 't Heike. Voor 33.000 euro vond de merrie een nieuwe eigenaar in Koeweit. In totaal werden er 30 veulens en vier jonge paarden geveild.

Het duurste veulen, Dubai Millenium Darley Z, is een dochter van Diktator van de Boslandhoeve uit niemand minder dan de volle zus van Derly Chin de Muze. Dit uiterst sportieve merrieveulen vertrekt voor € 20.000 naar het Zuid-Afrikaanse Capital Stud van Dhr. Henning Pretorius, voormalig eigenaar van onder meer Capital Colnardo, vandaag in de hoogste regionen van de sport actief onder Jennifer Gates.

Het tweede duurste veulen werd de kampioene van het Z-Festival in Nederland. E-Cina H Z, dochter van Emerald uit een merrie van Cornet Obolensky werd voor € 19500 verkocht naar Zwitserland. Andere veulens vertrekken onder andere naar Hongarije, Brazilië, Koeweit, USA, …

Na deze veiling maakt Zangersheide zich op voor haar Z-Festival dat op donderdag begint en waar opnieuw de meest exclusieve veulens geselecteerd zullen worden voor de Online Auction in Augustus en voor de Zangersheide Quality Auction tijdens het wereldkampioenschap voor jonge paarden in september.

Wij bedanken onze nieuwe en trouwe kopers van harte en wensen hen veel geluk met deze toekomstige sterren!

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: 
Persbericht Zangersheide