Vos, Veldhuis en Driessen in de prijzen op Belgische bodem

Vos, Veldhuis en Driessen in de prijzen op Belgische bodem

In Lier wordt er dit weekend op internationaal niveau gesprongen. Nadat deze ochtend de 5- en 6-jarige paarden al in actie kwamen, was het zonet aan de 7-jarige talenten om hun kunnen te tonen. De winst ging naar een Italiaanse combinatie: Antonio Alfonso rekende op Elite de Riverland (v. Kannan) om in 30,35 seconden een foutloze ronde te springen. 

Tom Sneppe en Origi van de Lentakker (v. Kannan) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 31,85 seconden. De derde plaats ging naar de jongste ruiter van de rubriek: Seppe Wouters reed Porthos Maestro WH Z (v. Picasso Z) foutloos rond en stopte de chrono na 32,35 seconden. 

Thiago Ribas da Costa (Itchock des Dames) en Marthe van Gorp (Obella Js) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. 

De beste Nederlandse prestatie kwam van Robert Vos. Hij reed GEM Flow Z (v. Gemini) foutloos doorheen het parcours in 33,42 seconden. Dat leverde hem de zesde plaats op. Steven Veldhuis (Equus Tame) en Levi Driessen (Cookie Crush Z) konden zich ook klasseren. 

Klik hier voor de resultaten


Foto: Archief