Van Grunsven beste Nederlander in LR Opglabbeek

Van Grunsven beste Nederlander in LR Opglabbeek

In Sentower Park werd zonet de laatste rubriek van de dag gesprongen: een 1m45 van de CSI2* competitie waarin ruiters punten voor de Longines ranking konden sprokkelen. De winst ging naar Dieter Vermeiren. Hij reed Kingston Town 111 Z (v. Kashmir van Schuttershof) foutloos rond in 41,89 seconden. 

Frederic Bouvard eindigde op de tweede plaats. De Franse ruiters liet met Hugh Grant de Muze (v. Shindler de Muze) alle balken in de lepels en klokte af in 43,87 seconden.  Hiermee bleef hij de Duitse Katrin Eckermann voor die met Barcelona (v. Catoki) de derde plaats voor haar rekening nam. Deze combinatie kon de nul behouden in de barrage en finishte in 44,04 seconden. De vierde plaats ging naar de Duitse topruiter Marcus Ehning. Hij reed Priam du Roset (v. Plot Blue) foutloos naar de finish in 44,78 seconden. 

Christophe Vanderhasselt vervolledigde de top vijf. Hij kon met Cana van de Blom (v. Kashmir van Schuttershof) een foutloze ronde springen en finishte in 46,67 seconden. De beste Nederlandse prestatie kwam van Jens van Grunsven. Hij reed Greatlight VDL (v. VDL Zirocco Blue) naar de zesde plaats in 47,32 seconden. 

Jack Ansems (Fliere Fluiter) en Johnny Pals (Fernando) vervolledigden de top tien. 


Klik hier voor de resultaten