Van Asten en Bles scoren in Big Tour Vejer de la Frontera

Van Asten en Bles scoren in Big Tour Vejer de la Frontera

In Vejer de la Frontera werden deze ochtend twee Longines Rankingrubrieken gereden en Gudrun Patteet is er met Sea Coast Kashmira Z in geslaagd de overwinning mee naar huis te nemen. Het duo sprong een foutloze ronde in 35,22 seconden.

Ze bleven hiermee de Ier Conor Swail voor die met GK Coco Chanel op de tweede plaats eindigde. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 36,06 seconden. Leopold van Asten was met VDL Groep Miss Untouchable goed voor de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 36,17 seconden. 

Eduardo Pereira De Menezes (Magnolia Mystic Rose) en Ales Opatrny (Gentlemen vh Veldhof) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m45 Big Tour

In de andere 1m45 LR reed Guido Klatte naar de overwinning. Hij kon met Qunghai een foutloze ronde springen en klokte af in 31,21 seconden. Philippe Rozier en Prestigio LS La Silla namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er een foutloze ronde in 32,43 seconden. Bart Bles en Expert zorgden voor de beste Nederlandse prestatie. Zij kwamen niet in de buurt van het hout en stopten de chrono na 32,72 seconden.

Dermott Lennon (Athletix Hero Z) en Eduardo Pereira de Menezes (Calypso des Matis) vervolledigden de top vijf. 

1m40 Big Tour

Ook in het 1m40 kon Leopold van Asten zich klasseren. Hij rekende op VDL Groep Elegant Hero Z om in 59,49 seconden een foutloze ronde te springen. Dit leverde hem de zevende plaats op. 

De winst ging hier naar Laurent Goffinet. Hij kon met Absolut de Lacke de nul behouden en finishte in 54,45 seconden. Matthew Sampson was met Chacco Boy goed voor de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 55,48 seconden. Jesus Garcia Torres en Grupo Prom Hacienda vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 56,11 seconden. 

Samy Colman (EM Energie Vivaldi du Crann) en Joseph Stockdale (Gunner) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten