Top drie klassering voor Johnny Pals in Sentower Park

Top drie klassering voor Johnny Pals in Sentower Park

In Sentower werd de dag afgesloten met twee CSI1* proeven, de 1m30 werd gewonnen door Antonia Müller, gevolgd door de Belgische Johnny Stevens en de Nederlandse Johnny Pals. In de 1m20 proef was het Julie Brault die de snelste was in de barrage, gevolgd door Jan Vlemmix en Johnny Stevens. 

Antonia Müller reed met Stella 1024 (v. Stolzenberg) een snelle foutloze ronde in 61.71 seconden. Johnny Stevens had een tijd van 64.94 seconden, goed voor een tweede plaats op de rug van Cloebayou V/D Castershoeve (v. Moujik de Sohan). De derde plaats was voor Nederland met Johnny Pals op de rug van Captain Cooper (v. Cooper van de Heffinck) in 65.60 seconden. 

Thomas Brandt reed met Palm Beach 33 (v. VDL Zirocco Blue) rond het parcours in 70.44 seconden gevolgd door Sandra Altit met Brown Pearl des Sens (v. Happy Villers) in 70.71 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

De 1m20 werd in twee fasen afgelegd en het was de Franse Julie Brault die de snelste foutloze barrage aflegde in 26.10 seconden met Vermeille Hogue (v. Diamant de Semilly). Gevolgd werd ze door Jan Vlemmix op de rug van H. Rubertha R6 (v. Den Ham Blue R) in 27.78 seconden. Ook hier wist Johnny Stevens zich te klasseren, hij deed dit met Evico (v. Cicero Z Van Paemel) in 27.81 seconden. 

Ana Eliza Aguiar Ramos kwam in de ring met Iris Imperio Egipcio (v. Kannan) en stopte de tijd in 28.90 seconden. De top vijf werd vervolledigd door Nathan Bull met Carla in 28.96 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.