Thijssen en Kuipers in top vijf Sentower Park

Thijssen en Kuipers in top vijf Sentower Park

In het Sentower Park staat dit weekend zo zogenaamde 'Semi CSI' op het programma. Deze ochtend werden er alvast twee rubrieken afgewerkt en in het 1m30 domineerde Jan Claeys. Hij nam niet enkel de eerste maar ook de tweede plaats voor zijn rekening. 

Voor de eerste plaats rekende hij op Charmeur van het Kloosterhof (v. Diego du Prelet). De 12-jarige ruin kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 27,30 seconden. Met Judy vd Beekhoek (v. Wander vd Mispelaere) reed Claeys naar de tweede plaats. Ook nu hield hij de nul op het scorebord en finishte in 27,53 seconden. Sanne Thijssen vervolledigde de top drie met It's Me (v. Cicero). De Nederlandse amazone sprong een foutloze omloop in 27,85 seconden. 

Felix Mccartney (Dudok L) en Santiago Diaz (Muzette) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m20

Johny Stevens, die het vorige week al erg goed deed in Oudsbergen, eindigde nu opnieuw op de eerste plaats in het 1m20. Hij rekende hiervoor op Evico (v. Cicero Z). De Belgische combinatie sprong een foutloze omloop in 28,78 seconden. Nathalie Willems nam met Cabirose (v. Numero Uno) de tweede plaats voor haar rekening. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 30,23 seconden. Laura Saelens en A Quibelle RR (v. Quidam) vervolledigden het podium.

Doron Kuipers nam met Helvetia Moeders W (v. Tangelo vd Zuuthoeve) de vierde plaats mee naar huis. Julie Brouwers en Jalousie de Litrange CVIII eindigden op vijf.

Klik hier voor alle resultaten