Tamara Klop schrijf hoofdnummer Kronenberg op haar naam

Tamara Klop schrijf hoofdnummer Kronenberg op haar naam

In De Peelbergen in Kronenberg is dit weekend een nationale concours bezig. Daar wist Tamara Klop gisterenavond het hoofdnummer op haar naam te schrijven. In de 1.40m rubriek kon ze rekenen op Happy Handsome (v. Elvis ter Putte) om de winnende tijd van 74,46 seconden neer te zetten. 

Sandra Klaessen nam de tweede plaats voor haar rekening. Zij reed met Donna Kitona (v. Landino) naar een tweede plaats. Het duo reed over de finish in 74,90 seconden. Davy Lannoo. en Jolie van de Bekemolen (v. Ugano Sitte) vervolledigden het podium met een tijd van 76,93 seconden. 

Plaats vier en vijf waren voor Stefanie Reining (Jolie van de Bekemolen) en Evie Buller (Neon van't Bisthof). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.30m rubriek schreef Raf Kooremans de eerste én derde plaats op zijn naam. Daarvoor kon hij rekenen op Cavalor Chai Cahi (v. Westerlin Star) en Karlijn de Mariposa (v. Emerald van 't Ruytershof). Laura Saelens reed naar de tweede plaats met A Quibelle RR (v. Quidam). 

Klik hier voor de resultaten. 

De 1.20m rubriek werd op de naam van Rob Heyligers geschreven. Hij reed met President (v. Harley) naar de overwinning. Hiermee was hij Mel Thijssen te snel af. Met Carembar Blue nam zij de tweede plaats voor haar rekening. Vanessa Potrafke vervolledigde het podium en reed met Zanzibar Z (v. Zirocco Blue) naar de derde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.