Sunshine Tour: Klasseringen voor Kuipers, Van De Pol, Van der Werf en Van Asten

Sunshine Tour: Klasseringen voor Kuipers, Van De Pol, Van der Werf en Van Asten

Op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera wisten onze landgenoten Doron Kuipers, Henk Van De Pol, Cindy Van der Werf en Geert Van Asten te scoren bij de 6-jarigen, 7-jarigen en in het 1.40m. 

In het 1.40m schreef de Duitser Richard Vogel de proef op zijn naam. Met Colour My Life H (Cicero Z Van Paemel) zette hij een onklopbare tijd neer van 26,80 seconden. De Australiër Christopher Burton en Caliber Royale (Cayado 3) werden met 27,61 seconden tweede. Vogel nam ook het brons mee naar huis met Stardust Degli Assi (Sandro Boy). Ze bleven foutloos in 28,17 seconden. 

De Italiaan Luca Maria Moneta en Chilli 41 (Crunch 3) werden vierde, de Ierse Jenny Rankin en Hey Jude (Ugano Sitte) eindigen vijfde.

Henk Van De Pol en Looyman Z (Numero Uno) eindigen zesde.

Bij de 7-jarigen was de winst voor de Brit Robert Bevis met Joyfull E.B (Action Breaker) en 30,80 seconden. De rest van het podium kleurde oranje met Doron Kuipers en Just A Moment Van T Heerenhuys (E-Star) op twee met 31,62 seconden en Geert Van Asten met Just Me (Nabab de Reve) en 34,50 seconden op drie. 

De Zweedse Linda Heed en Calvind FP Z (Calvados Z) sprongen naar een vierde plaats, Dennis Caubergs en Linekers Neliza werden vijfde. 

Bij de 6-jarigen bleven 29 combinaties foutloos waaronder ook Cindy Van der Werf met Treasure Orange Z (Tangelo vd Zuuthoeve). 

Klik hier voor de resultaten.