Stoker blijft onverslaanbaar bij 7-jarigen. Van de Mheen scoort opnieuw

Stoker blijft onverslaanbaar bij 7-jarigen. Van de Mheen scoort opnieuw

In Valencia werden deze ochtend al drie rubrieken gesprongen. In de finale voor 7-jarige paarden ging de winst naar Emma Stoker. De Britse amazone reed Q Seven (v. Frh Quaid) foutloos doorheen de barrage met zeven en finishte in 34,15 seconden. Dit leverde haar en Q Seven de zoveelste overwinning op.

De tweede plaats ging naar Guillaume Batillat. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Sceska Et de la Falize Z (v. Hunter's Scendix) en finishte in 36,48 seconden. Felicie Bertrand en Doris des Forets (v. Verdi) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 37,95 seconden. 

Imma Roquet Autonell (Contina del Maset) en Christian Fioravanti (Double Push) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

CSI2* 1m35

In het 1m35 konden Kasper de Boeck (Taloudor KZ) en José Thiry (Fire) zich klasseren. De namen de elfde en de twaalfde plaats voor hun rekening. De winst ging naar de Duitser Jörne Sprehe. Hij reed Solero 79 (v. Stakkato Gold), een 11-jarige ruin, foutloos naar de finish van deze speedrubriek in 55,72 seconden. Niklaus Schurtenberger en Dior I (v. Diamant de Semilly) eindigden op de tweede plaats. Zij slaagden erin om de nul te behouden en finishten in 59,44 seconden. Xavier Vacher (Chapter One) vervolledigden het podium. 

Faye Adams en Jackpot VI (v. Quicksilber) eindigden op de vierde plaats. Rowen van de Mheen zorgden voor de beste Nederlandse prestatie op de vijfde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en stopten de chrono na 75,91 seconden.

Klik hier voor alle resultaten