Smolders net buiten top vijf in CSI4* Hubside

Smolders net buiten top vijf in CSI4* Hubside

In Hubside werd zonet de eerste CSI4* rubriek van de dag gesprongen. Het ging om een 1m45 rubriek die rechtstreeks op tijd gereden werd. Het waren de Franse ruiters die domineerden maar ook Harrie Smolders kon naar een klassering springen. 

De winst ging naar Simon Delestre. Met Ucello de Will (v. Marlou des Etisses) onder het zadel, sprong hij een foutloze ronde in 70,33 seconden. Hiermee was hij ruim een seconde sneller dan Guillaume Foutrier die met Sex Appeal 111 Z (v. Spartacus) op de tweede plaats eindigde. Kevin Staut en Visconti du Telman (v. Toulon) vervolledigden het podium op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 71,53 seconden. 

Jerome Hurel nam zowel de vierde als de vijfde plaats voor zijn rekening. Voor de vierde plaats rekende hij op Capuccino de Nantuel (v. Dandy du Plape) en voor de vijfde plaats haalde hij Fair Play d'Esquelmes (v. Darco) van stal.

Smolders eindigde op de zesde en de zevende plaats. Hij reed Une del'Othain (v. Conterno Grande) naar de zesde plaats, Cas 2 (v. Indoctro) was goed voor de zevende plaats.

Klik hier voor de resultaten