Niels Kersten houdt overwinning in Nederlandse handen in De Peelbergen

Niels Kersten houdt overwinning in Nederlandse handen in De Peelbergen

In De Peelbergen staat er dit weekend een CSI2* concours op het programma en deze ochtend werd een 1m35 van de CSI2* competitie gereden. Er werd in twee fases over een hoogte van 1m35 gesprongen. Deze rubriek was meteen ook een kwalificatie voor de Small Tour finale van later deze week. 

De winst ging naar Niels Kersten; hij kon de nul behouden onder het zadel van Granito Noordenhoek (v. Corland) en finishte in 30,67 seconden. Hiermee bleef hij Guillaume Foutrier voor die met Cleverboy (v. Lindberg des Hayettes) op de tweede plaats eindigde. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 31,19 seconden. Tim Wilks nam de derde en de vierde plaats voor zijn rekening. Voor de derde plaats rekende hij op Ma Pomme de Tamerville (v. Deauville), voor de vierde plaats haalde hij Melvin vd Bisschop (v. Elvis Ter Putte) van stal.

Lance Whitehouse (Billy Zingo) vervolledigde de top vijf. De beste Belg was Laurens Houben. Hij rekende op Cap 4 (v. Comme Il Faut) om in 33,62 seconden een foutloze ronde te springen. Dit leverde hem de veertiende plaats op.

Klik hier voor de resultaten